Målarkurser – startdatum

Fritt måleri

Start: Måndag den 5 februari kl 9.30-12.30

Kostnad: 1995:-, 10 veckor a´3 timmar. Materialkostnad tillkommer på 500:-, då ingår allt material under kursen som vi använder på lektionstid. Första gången bjuder vi på fika sedan turas deltagarna om.

Det här är en kurs för dig som vill ha en delvis lärararledd kurs men som samtidigt får måla fritt i en grupp med likasinnade. Vi kommer att ha gemensamma genomgångar av material, bildbyggnad och funderingar som kommer upp. Allt för att ni ska bli bättre i ert eget skapande. Vi kommer att testa på olika tekniker, färger, spray, medier, spatlar och annat smått och gott, så att du kan utvecklas i ditt måleri. Jag finns hela tiden som hjälp och bollplank. I denna kursen får du bestämma fritt vad du vill målla. Vi kommer att måla i akryl.

 

Måla din målbild                       Mindefulness genom målning

Välkommen att tillsammans prata och måla kring hur vi ser på oss själva!

Vi samtalar och målar kring självförtroende, vår självkänsla och vilken tillit vi har till oss själva i en avslappnad och positiv miljö.

Vi blir det vi tänker och tankens kraft finns med i vårt måleri. 
Vi vågar och vill påverka det vi kan påverka, oss själva.

Du tar med dig en egen vald skrivbok som blir den, din alldeles personliga bok. Tillsammans med denna som ett verktyg, har du en bild som vi målat gemensamt och din egen målade tavla med dig hem.

Detta blir din målbild för fortsatt utveckling att uppnå det du vill.

Tid:                        Söndag 18 mars 2018,  Kl. 9.30 – 16.00    Kostnad: 1200kr, då ingår material, fika och lunch

Plats:                     glasorama, i ateljén

Kursledare:             Elin, glasorama och Carina, elev hos Glasorama, med 30 års erfarenhet av att utveckla människor, grupper och organisationer.

Kom ihåg:               Din skrivbok

Anmälning via mail: glasorama@hotmail.com el ring till butiken: 0418-129 79

Välkomna!