Målarkurser – startdatum

Grundkurs i måleri

Start: Måndag den 4 september kl 14.00-17.00

Kostnad: 1995:- för 10 veckor á 3 timmar. Materialkostnad tillkommer på 500:-, då ingår allt material som vi använder på lektionstid. Första gången bjuder vi på fika sedan turas deltagarna om.

Vi erbjuder en grundläggande målarkurs där vi pratar bildbyggnad, provar på olika teckning- och målningstekniker, kroki och andra lärorika övningar. Vi kommer att måla olika stilleben, gå igenom porträtt- och krokimålning samt mycket mer. Vi tecknar med blyerts o kol och måla i akryl.

Grundkursen  innehåller bl.a.;

  • Grundkurs 10 veckor á 3 timmar
  • Vi gör en 24-färgtonscirkel och går igenom färglära
  • Tecknar olika övningar i kol och blyerts
  • Målar och tecknar olika stilleben i grå- och färgskala
  • Genomgång av porträtt-och krokiteckning
  • Porträttmålning
  • Eget arbete efter önskemål samt lite annat smått och gott!

Anmälning via mail: glasorama@hotmail.com el ring till butiken: 0418-129 79

Fritt måleri

Start: Måndag den 4 september kl 9.30-12.30

Kostnad: 1995:-  10 veckor a´3 timmar. Materialkostnad tillkommer på 500:-, då ingår allt material under kursen som vi använder på lektionstid. Första gången bjuder vi på fika sedan turas deltagarna om.

Det här är en kurs för dig som vill ha en delvis lärarledd kurs men som samtidigt får måla fritt i en grupp med likasinnade. Vi kommer att ha gemensamma övningar under kursens gång för att bli bättre i vårt eget skapande. Dessa övningar ska sedan ligga till grund i vårt eget skapande. Vi kommer att testa på olika tekniker, färger, spray, medier, spatlar och annat smått och gott, så att du kan utvecklas i ditt måleri. Jag finns hela tiden som hjälp och bollplank. I denna kursen få du bestämma lite mer fritt för vad du vill måla. Vi kommer att måla i akryl.

Anmälning via mail: glasorama@hotmail.com el ring till butiken: 0418-129 79

Välkomna!