Borstahusens konstförening

Vi på glasorama är utlämnare av medlemsbladen för Borstahusens Konstförening. Hos oss kan du även bli medlem.

När Du som medlem på Borstahusens Konstförening lämnar in årets årsgåva för inramning erbjuds Ni 20 % rabatt på inramningen. Om Ni lämnar in en årsgåva från föregående år ger vi 10 % rabatt på inramningen. Vi ger 10% rabatt på alster som är köpta på Borstahusens Konstförenings egna utställningar!

 

Årsgåvan 2016

Årets medlemsblad är gjorda av Lisa Burenius. Mer info om Lisa hittar du på; www.lisaburenius.se

Lisa

Vi hälsar er välkomna in i vår butik!

 

Att bli medlem i Borstahusens Konstförening

Medlemsgåva – Du får ett numrerat och signerat grafiskt blad vart annat år.

Årslotteri – Varje medlem deltar årslotteriet där konst för
ca 90 000 kr lottas ut.

Rabatt – Alla medlemmar erhåller 5% vid köp av litografiska verk på föreningens egna utställningar.

Rabatt på inramning – Du får rabatt på inramning hos glasorama. Gäller alster som är köpta på Borstahusens Konstförenings egna utställningar samt på inramning av årsgåvor.

Aktiviteter – Som medlem har Du möjlighet att delta i föreningens aktiviteter-

Tidigare årsgåvor – Ett begränsat antal äldre årsgåvor finns tillgängliga. En sådan kan erhållas genom att teckna ett ytterligare medlemsskap (vilket även ger dig ”en lott” till i våra lotterier).

Värvningsförmåner – Vid värvning av nya medlemmar erhåller medlemmen som värvar en tidigare årsgåva – läs mer under fliken ”Värva medlemmar” hur det fungerar.

Din årsavgift tjänar du alltså snabbt in samtidigt som du naturligtvis stödjer vårt ideella arbete för att bredda och underhålla det stora konstintresset som finns!
Vi välkomnar naturligtvis nya medlemmar – var helst man än bor. Enklaste sättet att bli medlem är att fylla i dina uppgifter och mejla det direkt till vårt kansli.

För mer information; www.pumphuset.nu/konsthall