Amsterdam

slideshowaac

AMSTERDAM Akrylfärg

Amsterdam akrylfärg är en mycket mångsidig färg av toppkvalitet. Ett utmärkt val för den som använder stora mängder färg och är väl lämpad för undervisning. Tack vare användandet av högkvalitativa pigment har alla färger högsta ljusäkthetsbetyg. Vi erbjuder Amsterdam Akryl 120ml tub (80 färger) samt 500ml burk (53 färger)

AMSTERDAM Akrylspray  

Vattenbaserad akrylspray som blir vattenfast efter torkning

  • Rena, klara färger med utmärkt ljusäkthet.
  • Ny vattenbaserad formula som ger mindre lukt.
  • Kan kombineras med Amsterdam akrylfärg och markers.
  • 46 färger, både transparenta och täckande.

Amsterdam akrylfärg ger din konstnärliga frihet nya möjligheter. Måla och spraya om vartannat och lek med färgerna! Färgskalan består av 46 kulörer och innehåller både transparenta och täckande färger, så man kan använda samma målningstekniker som vid traditionellt konstnärligt arbete. Färgerna har mycket god ljusäkthet och rekommenderas till varaktiga målningar på de flesta underlag. Med denna professionella sprayfärg kan du arbeta snabbt och tillföra nya dimensioner i dina konstverk. Amsterdam spray är vattenbaserad och tillverkad enligt en ny revolutionerande vattenformula som gör att färgen luktar mindre. Amsterdam sprayfärg har tagit färgskalan från Amsterdam akryl sortimentet. Detta innebär att det blir enkelt att välja rätt färg och sedan kombinera dessa. Sprayburkarna är tydligt märkta med en ring på burken som återger färgnyansen. Detta för att du alltid skall veta vilken färg burken innehåller. Amsterdams sprayburkar är utrustade med ett universalt munstycke som har 2 cm färgspridning. Justering av hur tunt eller kraftigt du vill lägga på färgen regleras med avståndet till underlaget. För specialeffekter kan lösa munstycken köpas separat och finns dels som supertunn (1,5 cm), soft (3,5 cm) och tjock (6cm).

Ladda ner broschyrer i pdf

 

AMSTERDAM Maker

Amsterdam serien har utökats med vattenbaserade akrylmarkers. Färgerna har mycket god ljusäkthet och kan därför användas till varierande tekniker på de flesta underlag. Precis som Amsterdams akrylfärger finns de i både transparent och täckande, som ger möjlighet att prova och utforska nya tekniker. Amsterdam marker är luktfri, vattenbaserad och snabbtorkande. Strecken kan justeras och målas ut så länge färgen inte torkat. Amsterdam marker finns i tre olika spetsbredder och gör det enkelt att skapa allt ifrån tunna linjer till breda fält. Spetsarna är utbytbara på respektive marker. Amsterdams marker har använt färgskalan från Amsterdam akryl, vilket underlättar valet av rätt färg och att göra färgsprakande kombinationer.

Spetsbredder:

Liten:            (rund spets 2 mm) finns i 30 färger

Mellan:          (rund spets 4 mm) finns i 46 färger

Stor:              (fyrkantig 15 mm) finns i 20 färger