Målarkurser

Höstens kurstillfällen

Höstens målarkurser/ Workshops

I vår kurser/ workshops ingår allt material, såsom färg, medier o duk på rulle  (uppspända dukar ingår ej) Vi bjuder på kaffe/te.

Akrylkurs 4st Lördagar med start 17 september
Start: Lördag 17 september kl 10-13
17 september, 29 oktober, 12 november, 26 november

Detta är en kurs i främst akrylmålning men med utrymme att prova på olika material och blandteknik! Det är en, till viss del lärarledd kurs, men med mycket eget måleri.

Vi kommer bl.a. gå igenom följande;

– färglära
– komposition o bildbyggnad
– eget måleri
– elevutställning med tema

Passar nybörjare, du som vill kicka igång igen samt du som målat mycket men vill ha ett bollplank att bolla idéer med eller som söker gemenskap att måla i grupp.

Pouring
Start: 8 oktober kl 10-13

Vad är pouring och hur fungerar det. Vi kommer att gå igenom hur man målar pouring. Hur man blandar och vad man ska ha i färgen. Det blir en inspirerande och kladdig målarstund ihop! Tänk på att ha oömma kläder och skor!

Akryl Ink
Start: 19 november kl 10-13

Vi går igenom vad ink är, hur det fungerar och hur man kan måla med det. Vi kommer att måla med det som komplement till akrylmålning samt måla med enbart Ink. Vilka medier kan man använda till. Alla får en uppspänd liten duk som vi gör under kursen som förhoppningsvis blir ett färdigt resultat att hänga på väggen.

Anmälning görs via mail; glasorama@glasorama.se, tfn: 0418-129 79 el kom in i butiken så hjälper vi dig! Anmälan är bindande när du har fått svar på att du är antagen till kursen.