Målarkurser

Nu har vi äntligen satt datum för höstens målarkurser och öppnat upp bokning för detta. Har ni frågor om kurserna är ni välkomna att maila till glasorama@glasorama.se el ringa till oss på 0418-12979. Vi har för tillfället stängt i butiken så det går bra att ringa till oss från den 10 augusti, annars svarar vi på mailen innan dess.

Vill du anmäla dig så skicka ett mail med till glasorama@glasorama.se med information;
– vilken kurs det gäller (t.ex. kvällskurs 1)
– ditt namn
– telefon samt mailadress
Anmälan är bindande när ni fått en plats, om ni inte avbokar 2 veckor innan kursstart.

Kursinnehåll:

Kvällskurs 1
Målarkurs i akryl

Måndag v.34 kl 18-21
6 veckor, gäller veckorna; v.34, v.36, v.38, v.40, v.41, v.43

Detta är en grupp som har både fritt arbete samt några lärarledda moment under kursens gång. Det finns möjlighet att måla större alster. Vi kommer bl.a. att teckna, måla akryl, och prova Resin Art samt annat smått o gott. Man får gärna komma med önskemål.
Passar dig som har målat innan.

Dagkurs 2
Målarkurs i akryl

Måndag v.35 kl 9.30-12.30 
8 veckor
Detta är en grupp där man kan målar stort måleri. Vi testar lite mixmedia, spray, ink, collage mm.  Det är både fritt arbete samt några lärarledda moment. Vi kommer bl.a. att teckna, måla akryl, och prova Resin Art.
Passar dig som har målat en del.

Dagkurs 3
Målarkurs i akryl

Tisdag v.35 kl 9.30-12.30 
8 veckor
Detta är en grupp som har både fritt arbete samt några lärarledda moment. Vi kommer bl.a. att teckna, måla akryl, testa Ink och prova Resin Art. Har man andra önskemål så berätta gärna det. Passar dig som har målat innan.


Dagkurs 4
Målarkurs i akryl

Onsdag v.35 kl 9.30-12.30 
8 veckor
Detta är en grupp som har både fritt arbete samt några lärarledda moment. Vi kommer bl.a. att teckna, måla akryl, prata bildbyggnad, göra collage samt lite annat. Vi håller lagom tempo i gruppen och passar dig som har målat innan, ska komma igång igen el vill prova på att måla akryl.


Jag förmodar att alla kommer att vara färdigvaccinerade i höst när vi drar igång, (jag är det i alla fall) så vi kommer inte att ha något munskyddstvång. Däremot får man gärna använda sig av både munskydd och visir om man vill.

Vi kommer inte att ha någon gemensam fika utan vi håller oss till våra platser i ateljén. Vi kommer att bjuda på te och kaffe, sen ta man med sig något ätbart själv.

Vi funderingar, tveka inte att höra av er!