Digital utställning

https://www.glasorama.se/wp-content/uploads/2020/04/img_7162.mov

Idag den 4 april skulle jag, Elin Linde Åkerberg, Annika Reinhold o Peter Plato haft vårt vernissage av årets påskutställning! Vi har kämpat så med vår konst o resultatet blev en snygg o proffsig utställning som är värd att se!

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss men vi har försökt göra det bästa av situationen! Därför har vi ställt om till ett digitalt vernissage och utställning som ni kan gå in och titta på och njuta av! All info hittar ni på våra respektive Instagram o Facebooksidor!

Gå in och titta, känn in o njuta av all vår konst och blir ni lite extra intresserade av att titta närmare på vissa alster, då är det bara att ta kontakt med Annika el Peter, så kan ni boka en privat visning, och då har ni galleriet helt för er själva!

Vi hoppas i få en trevlig konstupplevelse!

Kram

Elin, Annika o Peter